logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
Masterclass->Ferenc Fehér "Ružno ali zgodno"
21.07.2019.

Masterclass->Ferenc Fehér "Ružno ali zgodno"

Ples i pokret slični su diljem našeg planeta. Sve je brižno strukturirano, sve je divno, svi žele lijepo plesati. Ali u plesu važnu ulogu igra svijest. Ne postoji samo lijep ples, postoji i kontrast između lijepog i ružnog. Ružno ima mnoge strane koje mogu biti zgodne, zanimljive ili ponizne. Morate biti dovoljno ružni ili dovoljno razoreni da biste stvorili nešto novo. Rezultat je vrijedan truda. Ova radionica naučit će vas da se razorite i iznova izgradite. Kombinacijom plesa i duhovitih životinjskih pokreta, originalna metoda Ferenca Fehéra približit će vas tjelesnom i nagonskom.

Ferenc Fehér plesni je umjetnik i koreograf rođen u Mađarskoj. Kao samouki plesač razvio je jedinstven, izražajni stil koji je kombinacija uličnog plesa, elemenata borilačkih vještina i životinjskih pokreta. Svoje predstave izvodi diljem svijeta na plesnim i kazališnim festivalima, i jedini je mađarski plesni umjetnik koji 90% svojih djela stvara na međunarodnim pozornicama. Radionice je držao u brojnim državama u Europi (Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolska, Poljska, Rumunjska, Italija, Bugarska, Latvija, Rusija), Egiptu, Kini, Iranu, Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi i Kanadi.

Kotizacija za 1 dan (Scavetta ili Feher) - 200,00 kn

Kotizacija za 2 dana (Scavetta + Feher) - 350,00 kn

NAČIN PRIJAVE: putem e-maila na adresu: petra@svetvincenatfestival.com

-naslov e-maila "Workshop 2019"
- pošaljite sljedeće podatke:
- Masterclass na kojem želite sudjelovati, IME i PREZIME, ADRESA, OIB, BROJ MOBITELA
- trebate li pomoć u pronalaženju smještaja nakon obavljene prijave kontaktirati ćemo vas e-mailom s daljnjim uputama i detaljnim informacijama.
« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU ACE PICE Kultura nova Općina Svetvincenat TZ Istra Foscari b&b ZKM GEO-ING Fabrika
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Večernji.hr Journal Radio Istra rovinj.fm 100% Istra IstraIN Glas Istre
Donatori
bio&bio